volver

El seu destí: ser el millor del segment

El concessionari oficial Peugeot, Sarauto, va posar a disposició de Regió7 una unitat del nou model de la marca per fer proves.Peugeot treu al mercat el nou 308, una berlina en termes clàssics però totalment revolucionària en 4 eixos fonamentals: eficiència, disseny, qualitat i experiència de conducció.

Gràcies, entre altres raons, a la reducció de pes amb la nova plataforma modular EMP2 (Efficient Modular Plataform 2), és 140 kg més lleuger; i pel fet que té dimensions més compactes que el model anterior, per la seva aerodinàmica d'alt nivell i per les seves motoritzacions, el nou Peugeot 308 és una de les opcions més eficients del mercat. És el cotxe més lleuger del segment C, i la combinació de tots aquests atributs dóna com a resultat uns registres en matèria d'emissions de CO2 i consums de referència en el segment.

L'esmentada gamma de motoritzacions disposa de 5 versions, tres de gasolina i dues dièsel, i la seva eficiència queda demostrada pel fet que totes es poden acollir al pla PIVE 3: 1.2 VTI 82 CV, 1.5 THP 125CV i 1.6 THP 155 CV en format benzina, i 1.6 HDI 92 CV i 1.6 e-HDI 115 CV en dièsel, amb 4 equipacions disponibles: Allure, Active, Busisnes Line (només per a empreses) i Access.

El disseny és pur a l´exterior, elegant i tecnològic a l'interior. Es concreta en aspectes com ara els llums Full Led equipats de sèrie en els nivells d'acabats superiors, el que suposa una primícia mundial, les seves línies són ajustades i destaca la simplicitat de l´interior.

L'experiència de conducció es materialitza mitjançant el Peugeot i-Cockpit, nom amb el qual és coneix el lloc de conducció d'aquest nou 308. Això fa augmentar les sensacions a bord d'aquest model i referma alguns dels seus atributs de més èxit, com ara la direcció, que en aquest cas és directa i precisa.

També cal destacar el seu alt nivell de qualitat, que té com a objectiu situar el cotxe al nivell dels millors, de manera que simbolitza el creixement de la marca cap a l'alta gamma.

El nou 308 és el líder del segment C pel que fa a la capacitat del maleter, i sense utilitzar recursos com ara l'abatiment de seients o bé l´eliminació de safata posterior, té una capacitat amb una xifra rècord: 420 litres.

Fuente: regio7.cat

Solicitar información

Ofertas