volver

ION al IFP Milà i Fontanals

El passat dijous 22 de novembre l’Institut de Formació Professional Milà i Fontanals d’Igualada i gràcies a la col.laboració del Grup SARAUTO, concessionari Peugeot a l’Anoia, s’ha fet la presentación del Peugeot ION, vehicle 100% elèctric, 0% emissions acostant als seus alumnes de la familia d’automoció les innovacions del món de l’automòbil.

En la jornada van participar una vuitantena de persones entre alumnes i professorat on van poder conéixer i provar de primera mà la tecnologia i comportament del Peugeot ION, vehicle 100% elèctric, 0% emissions acompanyats del Peugeot 3008 hybrid, el primer hybrid dièsel del món i del Peugeot 208, últim llançament de vehicle combustible amb totes les innovacions de conectivitat entre conductor i vehicle.

Aquesta jornada pretenia donar a conéixer als alumnes les noves tecnologies automobilístiques que tenim al mercat d’una forma més propera i de la mà d’un tècnic que pot apropar aquesta tecnologia teòrica a la vessant pràctica

L’Andreu Garcia, Responsable de Post-Venda de Sarauto, va donar una xerrada als assistents on va destacar que tot i ser un vehicle interiorment diferent per la tecnologia elèctrica és idèntic per fora a qualsevol altre cotxe. Un vehicle 100% elèctric, que respecta absolutament el mediambient amb 0% d’emissions, amb autonomia màxima per recorrer 130kms, que porta els elements de seguretat i equipament iguals a qualsevol vehicle del mercat.

Després, tots els assistents van poder realitzar proves de conducció tant del Peugeot ION, com del Peugeot 3008 Hybrid i del Peugeot 208. Així es van poder comparar les prestacions i conduccions de totes les tecnologies automobilístiques amb que comptem en el moment actual.

La valoració de l’activitat ha estat molt positiva per totes les parts doncs l’alumnat ha pogut veure i provar en primera persona aquests avenços tecnològics d’una forma pràctica on ha estat en contacte directe tant amb el món empresarial com amb la tecnologia.

Solicitar información

Ofertas