volver

Sarauto presenta el nou Peugeot 308 a Silenci Manresa

Sarauto presenta el nou Peugeot 308 a Silenci Manresa

Sarauto presenta aquest divendres a Silenci Manresa el nou Peugeot 308 en una presentació única i exclusiva per tota la Catalunya Central. En un esdeveniment obert al públic, els convidats i clients per la marca podran veure en directe aquest nou vehicle mentre degusten una copa en un ambient distès.

La presentació del nou 308, que començarà a partir de dotze de la nit, es farà mitjançant un joc visual i musical que acompanyat de projeccions pretén que sorprengui a tots els assistents. La idea de la vetllada és que música i motor es fusionin en una festa d’allò més divertida i interessant.

Al llarg de la nit es sortejaran diferents regals i obsequis de la marca amb l’objectiu que els presents puguin tenir un bonic record de la vetllada. L’esdeveniment estarà amenitzat també per diferents artistes, així com un photocall institucional perquè tots aquells que ho desitgin puguin tenir una instantània amb els seus acompanyants.

Amb tot, Sarauto, Concessionari Peugeot de referència al Bages, Anoia i Berguedà té la intenció de compartir d’una manera festiva la incorporació d’aquest nou model a la gamma de la marca. Un vehicle que combina a la perfecció estil i funcionalitat dins un disseny elegant i molt modern. El nou Peugeot 308 es podrà veure de ben a prop a Silenci Manresa aquest proper divendres.

Descargar archivo con más información

Solicitar información

Ofertas