volver

Sarauto presenta en societat els nou Peugeot 308 a Silenci Manresa

Sarauto presenta en societat els nou Peugeot 308 a Silenci Manresa

Sarauto va presentar el passat divendres a Silenci Manresa el nou Peugeot 308 en una presentació única i exclusiva per tota la Catalunya Central. En un esdeveniment obert al públic, els convidats i clients per Sarauto van gaudir en directe de les sensacions del nou Peugeot 308 mentre degustaven una copa en un ambient distès.

El nou Peugeot 308 combina un depurat diseny on es destaca per amples pasos de roda i per una rebaixa de la distància amb el terra. Les seves curves embolcallen la mecànica i dibuixen una silueta dinàmica que guarda al seu interior tota la nobles dels seus materials i les últimes innovacions tecnològiques.

El fil conductor de la vetllada va voler fusionar música i motor en una festa d’allò més divertida i interessant on no va faltar l’amenització de diferents artistes i sorpreses, així com un photocall on els assistents van poder endur-se una foto de record de la Nit 308. Al llarg de l’esdeveniment els assistents van poder participar en una activitat interactiva on es van lliurar diferents regals i premis.

Sarauto, Concessionari Peugeot de referència al Bages, Anoia i Berguedà valora com a molt positiva la nit on es va comptar amb una assistència de més de quatre-centes persones que van viure de prop el nou Peugeot 308, al qual van omplir d’elogis en quant a la nova estètica, disseny interior i comoditat.

Solicitar información

Ofertas